BOEKINGSVOORWAARDEN

Betaal vooraf: ik blij jij blij!

Wanneer je je favoriete behandeling bij mij boekt, reken je ook direct en dus vantevoren af. Ik heb dan namelijk niet alle stress van nabetalen en kan ik je wenkies alle aandacht en kwaliteit geven die ze verdienen. Dat is precies wat we samen willen toch?!

Afspraak cancellen mag, maar doe het wel op tijd

Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor je je wenkietreatment moet missen. Dus cancellen kan. Let er wel op dat je dat uiterlijk 48 uur vantevoren afzegt. Dat kan per email: info@filibrow.com

Wanneer je je geboekte afspraak namelijk niet tijdig afzegt, dan krijg je niet de volledige kosten, maar slechts de helft van de boekingskosten terugbetaald. Of ik verreken het als extra kosten wanneer je een nieuwe behandeling boekt. Dus nogmaals: cancel je afspraak tijdig zodra je weet dat je het niet gaat redden!

Bus gemist of stond je in de file en daarom te laat?

Ook dat kan gebeuren. Maar er zijn wel consequenties  aan verbonden. Want als je te laat komt dan kom ik meestal in de knel met andere klanten die na jou komen. En ik werk het beste als ik jouw wenkbrauwen alle tijd kan geven. Dus let op:

Wanneer je 5 minuten te laat bent krijg je helaas geen korting op de behandeling. Ik maak je wenkies uiteraard wel mooi maar de behandeling stopt wel op de afgesproken tijdstip. Je krijgt dus geen 5 minuten extra behandelingstijd.

Als je 15 minuten te laat bent, dan wordt het echt lastig voor mij om nog de aandacht en kwaliteit te geven die je wenkies verdienen. Ik cancel dan ook de afspraak en het vooraf betaalde bedrag krijg je dan helaas niet terug.

5 minuten te laat

Wanneer je 5 minuten te laat bent krijg je helaas geen korting op de behandeling, ik maak je wenkies uiteraard wel mooi maar de behandeling stopt wel op de afgesproken tijdstip. Je krijgt dus geen 5 minuten extra.

15 minuten te laat

Als je 15 minuten te laat bent, dan wordt het echt lastig voor mij om nog de aandacht en kwaliteit te geven die je wenkies verdienen. Ik cancel dan ook de afspraak en het vooraf betaalde bedrag krijg je helaas niet terug.

Permamente Make Up (PMU) checklist

Ik ben gecertificeerd om permamente make up (PMU) aan te brengen, dus het is gegarandeerd superveilig. Maar er zijn ook een aantal condities/situaties waarin ik géén PMU aanbreng. Ik heb er een lijstje van gemaakt plus een checklist voor je om extra te checken of PMU wel of niet geschikt voor je is.

Ik doe géén PMU:
 • Als je alcohol of drugs gebruikt
 • Als je zwanger bent
 • Nadat je Roaccutane hebt gebruikt
 • Op een litteken dat nog geen één jaar oud is
 • Op een plek waar nog geen drie maanden terug een PMU of tattoo is gelaserd en de laserwond nog niet geheeld is
 • Als je nog geen half jaar geleden PMU hebt laten zetten
 • Op bultjes, donkere moedervlekken of zwellingen
 • Op voorhoofd dat net botox heeft gehad
 • Na ooglidcorrectie
 • Als je het afgelopen jaar plastische chirurgie hebt gehad
 • Na een bestraling
Aansprakelijkheid

Fili Brow is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, ontstaan doordat de wenkbrauw/ wimperspecialiste is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, allergische reacties, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.

FiliBrow is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de cliënt heeft meegenomen naar de salon.

FAQ

Voor al je vragen kun je terecht bij onze FAQ pagina.