Contact

Fili Brow Studio

Afspraak boeken

Het enige dat jij tijdens de behandeling hoeft te doen is ontspannen liggen in de behandelstoel.
Klinkt best goed toch? Maak snel een afspraak bij onze studio.

Fili Brow Studio

Zwaanshals 292a, 3035 KN
Rotterdam

Openingstijden

Zon & Ma: GESLOTEN
Di – Vrij: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 15:00

Aansprakelijkheid

Fili Brow is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, ontstaan doordat de wenkbrauw/ wimperspecialiste is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, allergische reacties, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.

FiliBrow is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de cliënt heeft meegenomen naar de salon.

Betalingen

Fili Brow vermeldt alle prijzen van behandelingen en producten zichtbaar in de studio. De gemelde prijzen zijn inclusief btw.
Aanbiedingen in advertenties zijn geldig in de aangegeven looptijd en/of zolang de voorraad strekt.
De cliënt dient vóór de behandeling de betaling van de behandeling en eventuele producten te voldoen via de boekingswidget op de boekingspagina.

Afspraken
Fili Brow is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, ontstaan doordat de wenkbrauw / wimperspecialiste is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, allergische reacties, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.

FiliBrow is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de cliënt heeft meegenomen naar de salon.

De cliënt moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 48 uur voorafgaande aan de afspraak aan Fili Brow melden. Indien de cliënt deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, mag Fili Brow 50% van het honorarium voor de afgesproken behandeling aan de cliënt berekenen.

Indien de cliënt meer dan vijf minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt, mag Fili Brow de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch het gehele afgesproken honorarium berekenen.

Bij meer dan vijftien minuten later dan de afgesproken tijd in de salon aan komen kan Fili Brow de afspraak annuleren en het gehele afgesproken honorarium berekenen.

Fili Brow moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de afspraak aan de cliënt melden.

FAQ

Voor al je vragen kun je terecht bij onze FAQ pagina.