fbpx

FAQ

Frequently Asked Questions

Welke behandeling moet ik kiezen? Ik ben helemaal nieuw op het gebied van wenkbrauwen!

Als je nog nooit bij fili BROW bent geweest of nog nooit iets aan je wenkbrauwen hebt gedaan, dan raad ik je aan om de behandeling ‘Nieuwe Klant’ te kiezen:

  • Everything A Brow Want: shapen incl. verf of henna
  • Natural brows is a Mood: alleen shapen zonder verf

Er zit altijd een intake en browmapping bij.

Ik ben nog nooit eerder bij jullie geweest maar wel elders. Moet ik alsnog de behandeling 'Nieuwe Klant' boeken?

Ja, omdat je een nieuwe klant bent doen we samen een uitgebreide intake. Zo kunnen we je wensen en mogelijkheden goed bespreken. Daarnaast nemen we extra tijd voor je behandeling.

Wat houdt de behandeling 'Nieuwe Klant' precies in?

Bij de Nieuwe Klant-behandeling doen we een uitgebreide intake. We bespreken je wensen en we meten je wenkbrauwen op. Daarnaast worden je wenkbrauwen geknipt/gewaxt/gestyled. Ook mag je kiezen of je je wenkbrauwen geverfd wilt hebben met gewone verf of henna.

Hoe weet ik of de boeking geslaagd is?

Na het maken van de afspraak ontvangt u een bevestiging per e-mail.
Heeft u GEEN bevestiging ontvangen? Dan is de boeking NIET geslaagd en is er dus GEEN afspraak gemaakt.
Stuur z.s.m. een email naar info@filibrow.com

Waarom betaal ik direct bij het maken van de afspraak?

Vanwege de drukte in de studio, is het voor ons handiger wanneer je vooraf de behandeling betaalt.

Ik wil online een afspraak maken, maar ik zie dat er geen plek is. Heeft het dan nog zin om te mailen?
Je mag ons altijd mailen. Maar de vuistregel is, dat als de door jou gekozen datum niet beschikbaar is, dan zijn we simpelweg volgeboekt. Onze tip is dan ook: boek tijdig om verzekerd te zijn van een plek.
Kan ik een mail sturen om een afspraak te maken?
Nee. Om het voor onszelf overzichtelijk te houden kun je uitsluitend online boeken via de speciale button “Maak een afspraak’ en niet via ons e-mailadres.
Waarom moet ik de helft betalen, ook al heb ik de afspraak afgezegd?

Wanneer je je geboekte afspraak 48 uur van tevoren afzegt, dan storten we het volledige bedrag aan je terug (binnen 3 werkdagen). Annuleringen binnen 48 uur krijgen een 50% factuur.
Alle regels kun je hier vinden: Algemene Voorwaarden

Hoe kan ik de afspraak wijzigen?
In je bevestigingsmail vind je de mogelijkheid om je afspraak te wijzigen.
Kan ik ook spontaan langskomen om een afspraak te maken?
Nee, helaas niet. Alle boekingen worden online gemaakt, en een bezoek is dus uitsluitend op afspraak. Op deze manier kunnen we de focus op de klanten leggen en alle kwaliteit garanderen die we te bieden hebben.
Kom je te laat?

Dat kan gebeuren. Maar er zijn wel consequenties aan verbonden. Want als je te laat komt dan komen we meestal in de knel met andere klanten die na jou komen. En wij werken het beste als wij jouw wenkbrauwen alle tijd kunnen geven. Dus let op:

5 minuten te laat:
Wanneer je 5 minuten te laat bent krijg je helaas geen korting op de behandeling. We maken je wenkbrauwen uiteraard wel mooi maar de behandeling stopt wel op de afgesproken tijdstip. Je krijgt dus geen 5 minuten extra behandelingstijd.

15 minuten
Als je 15 minuten te laat bent, dan wordt het echt lastig voor ons om nog de aandacht en kwaliteit te geven die je wenkbrauwen verdienen. Wij cancelen dan de afspraak en het vooraf betaalde bedrag krijg je dan helaas niet terug.

Is PMU hetzelfde als tatoeëren?

Nee, tatoeage is wel blijvend omdat de inkt diep in de huid zit. Permanente make-up worden pigmenten oppervlakkig de huid ingebracht. In de loop van de jaren zal de pigment vervagen door de huid zelf en door de zon. De kleur blijft natuurlijk en mooier. Door de vervaging in de huid is het mogelijk om later de vorm of kleur aan te passen, we veranderen van smaak en we worden ouder.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Er zijn altijd 2 behandelingen nodig. Na de 1e behandeling wordt er gelijk een kosteloos nabehandeling ingepland na 6 weken.
Hoelang duurt een behandeling?
Over het algemeen duurt een behandeling ongeveer 2 tot 3 uur inclusief intakegesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling.
Hoelang blijft de semi permanente make-up zitten?
Permanente make-up blijft gemiddeld 1 tot 2 jaar zitten. Het verschilt per persoon. Dit is afhankelijk van de huid, huidverzorging en lifestyle. Bijvoorbeeld een vette huid, dan vervaagt de pigment eerder dan bij een droge huid. Opfrissen is wel nodig om de kleur en de vorm aan te houden zodat je er lang van kan genieten.
Doet het pijn om PMU te zetten?
Bij het zetten van de PMU worden er kleine wondjes gemaakt, hierdoor kan de huid iets gevoeliger zijn, maar in het algemeen valt de pijn erg mee. De meeste klanten zeggen vrijwel altijd: ik zag er best tegenop, maar de behandeling viel erg mee!
Worden mijn wenkbrauwen te donker door PMU?
Dit is een vraag die wij vaak krijgen. Permanente make-up is namelijk nooit donkerder dan make-up zelf. Het is heel natuurlijk en wij nemen samen het proces door. Het proces ziet er als volgt uit:
- De intake
- Wensen bespreken
- Voortekenen
- Na jouw akkoord gaan we samen de kleuren bepalen

Dus in principe gaat de permanente make-up specialist het niet alleen doen. Alles gaat in samenspraak en pas als jij tevreden bent zijn wij dat ook

Hoelang mag ik de balsem gebruiken?

Na de behandeling mag je de wenkbrauwen komende 3 dagen niet nat maken! 3 dagen na de behandeling mag je de balm gebruiken tot alle korstjes eraf zijn, dan mag je gewoon make-up gebruiken. Als je op vakantie gaat, is het wel verstandig om de balm te gebruiken om de kleur mooi te behouden.
Dag 1 -3 afblijven
Dag 4- 10 de balsem gebruiken totdat alle korstjes weg zijn.
Daarna mag er make-up gebruikt worden

Moet ik ergens rekening mee houden vóór de behandeling?

Ja, het is belangrijk dat je de voorzorg instructies volgt voor het beste resultaat. Voor meer informatie verwijzen wij je naar www.filibrow.com/pmu

Wanneer mag de semi Permanente-Make-Up niet worden uitgevoerd?

Een contra-indicatie is een reden of omstandigheid om een behandeling niet toe te passen. Het kan het eindresultaat of de gezondheid beïnvloeden
Lees meer informatie op www.filibrow.com/pmu

Is de giftcard inwisselbaar tegen contanten?

Nee. De giftcard is niet inwisselbaar tegen contanten en is strikt persoonlijk.

Hoe kan ik de giftcard verzilveren?

Je plant een afspraak in via email of op Whatsapp. Vermeld het nummer dat op jouw fili BROW cadeaubon staat, beginnende met # ...

Moet ik de verzendkosten betalen?

Wanneer je de giftcard bij ons bestelt betaal je €4,10,- aan verzendkosten.

Wil je liever giftcard ophalen?
Je kunt de giftcard ophalen in onze salon. Als je al een afspraak hebt staan kan je het ook op dat moment kosteloos bestellen/ophalen. Na jouw afspraak ontvang je meteen jouw giftcard.
Waarom hebben jullie geen telefoonnummer op de website?
fili BROW heeft geen telefoonnummer omdat de eigenaresse door haar doofheid niet kan telefoneren. Daarnaast zijn onze dagen ook volgepland en daardoor hebben wij ook geen mogelijkheid om tussendoor telefoontjes aan te nemen.
Ik heb je een Whatsapp en een mail gestuurd, maar heb nog geen reactie gekregen
We zijn op dinsdag tot zaterdagmiddag bereikbaar. Zondag en maandag zijn we gesloten, tijdens deze dagen beantwoorden we dus geen mail en Whatsapp.
Een e-mail en/of app kun je verwachten vanaf dinsdag.