PMU

Permamente Make Up

Permamente Make-Up

Bij Fili Brow zorgen we ervoor dat je wenkbrauwen in topvorm zijn.
Dit doen we door ze mooi te epileren of met de brow lifting, maar ook met behulp van permanente make-up.

Hierbij kleuren we de wenkbrauwen en werken we met het juiste pigment dat past bij jouw natuurlijke kleur.
Daarom werken wij met de producten van Swiss Color, dit merk is veilig en geeft jouw wenkbrauwen
de boost die ze nodig hebben!

Behalve de wenkbrauwen is er ook een mogelijkheid om je lippen in te kleuren of om een permanente eyeliner bij ons te laten zetten. Ontdek meer over permanente make-up, de voordelen en behandelingen.

Wat is permamente Make-Up?

Permanente make-up (PMU) is eigenlijk niet helemaal correct. Want ondanks dat het resultaat lang blijft zitten is het niet voor altijd. PMU blijft gemiddeld van 1 tot 2 jaar zitten.

Wel adviseren we om eens per jaar de make-up bij te laten werken voor het mooiste resultaat. De behandeling noemen we pigmenteren, dit lijkt qua techniek een beetje op tatoeëren. Hiermee kleuren we de wenkbrauwen zodat je er lang plezier aan beleeft.

Als je nu denkt dat het pijnlijk zal zijn, je kunt een verdovende crème gebruiken om de huid wat te verzachten tijdens de behandeling.
Na de eerste behandeling kan je een keer per jaar je wenkbrauwen laten bijwerken met een touch-up afspraak.

Voordelen van permamente make-up

Behalve dat je ’s ochtends veel minder werk en je make-up routine aanzienlijk korter zal zijn, heeft PMU ook nog vele andere voordelen. Zo kun je met onze PMU zwemmen zonder zorgen, want de make-up blijft gewoon zitten. Ook sporten is geen enkel probleem. Eigenlijk bij elke situatie waarin de huid gaat zweten of nat wordt, zorgt PMU ervoor dat alles mooi en netjes op zijn plek blijft zitten.

Afspraak maken bij Fili Brow

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Dan kun je altijd contact opnemen met onze studio.

Voorafgaand aan de behandeling nemen wij uitgebreid de tijd voor een intake,
hierin gaan we bekijken we je wensen en welke behandeling daarbij het beste past.
Dit kost eenmalig €50,-.

Besluit je na de intake om de behandeling door te zetten dan wordt dit verrekend met de prijs!

Behandelingen

PMU Powder Brows

Hierbij maken we gebruik van een schaduw methode, deze behandeling is nagenoeg pijnloos – dit is afhankelijk van je huid en botstructuur. Je kunt na de behandeling gewoon oogmake-up dragen.

  • Geschikt voor alle huidtypes; voor de jonge en rijpere huid
  • Blijft 1,5 – 2 jaar zitten
  • Herstel: 10 dagen

Resultaat

1,5 – 2

jaar.

SWISS COLOR

Veilige pigmenten van Swiss Color

Bij de behandelingen voor permanente make-up is het voor de specialist ontzettend belangrijk om te weten wat voor pigmenten we gebruiken. We willen natuurlijk de beste kwaliteit bieden en vooral ook de veiligheid waarborgen. Allereerst is hygiëne en kennis over de producten het allerbelangrijkste.
Daarnaast werken wij bij Fili Brow uitsluitend met producten van Swiss Color, hier wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en kwaliteit en daar staan wij 100% achter.

Over de producten van Swiss Color

In sommige merken zit ijzeroxides verwerkt. Dit kan ervoor zorgen dat de pigmenten na een langere tijd rood kleuren door oxidatie.
Behalve dat dit natuurlijk niet mooi is, is het ook heel gevaarlijk in medische situaties zoals bij een MRI of CT-scan.

De producten van Swiss Color zijn daarom ook 100% ijzeroxidevrij en dat is niet het enige voordeel, want de producten zijn ook:

  • Vegan Friendly en dierproefvrij
  • Vrij van allergenen en conserveermiddelen
  • Vrij van PAA’s PAK’s
  • Vrij van zware metalen en geurstoffen
  • Fotostabiel; dat wil zeggen dat ze heel lang mooi blijven, dus geen rode of paarse verkleuringen van de wenkbrauwen.

Daarnaast zijn al deze producten uitvoerig getest en staan zij bekend om hun meest zuivere pigment. Dat betekent dat je geen verkleuringen ziet na verloop van tijd of andere vervelende dingen en dat zij dus het beste product zijn voor het zetten van permanente make-up.

Veiligheid en hygiëne voorop

Zoals eerder al vermeld staan veiligheid en hygiëne bij ons hoog op het prioriteitenlijstje. Daarom is onze salon ook GGD gecertificeerd en volgen wij een speciale procedure om de behandelingen veilig en steriel uit te voeren.
Hierdoor garanderen wij het beste resultaat en zien we je hopelijk snel in onze salon!

Aansprakelijkheid

Fili Brow is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, ontstaan doordat de wenkbrauw/ wimperspecialiste is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, allergische reacties, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.

FiliBrow is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de cliënt heeft meegenomen naar de salon.

FAQ

Voor al je vragen kun je terecht bij onze FAQ pagina.