fbpx

Infralash/deepliner 

Wat is infralash/deepliner?

Een infralash is een techniek waarbij een subtiele lijn tussen de wimperhaartjes wordt geplaatst. Hierdoor lijken je wimpers voller, spreken je ogen meer (omdat het de kleur van je ogen accentueert). Kortom, het is een mooie en natuurlijke aanvulling om je ogen nog meer te laten spreken. En als je bijvoorbeeld een lash lift zou doen of een mascara aanbrengt, dan geeft het in combinatie met infralash nóg meer expressie aan je gezicht. 

Werkwijze

De behandeling start met een adviesgesprek gevolgd door een gezichtsanalyse. Hierbij bestudeer ik de vorm en het model van jouw gezicht en wenkbrauwen. Op basis van deze gezichtsanalyse krijg je een passend advies voor jouw gezichtsvorm. Ongewenste haartjes worden verwijderd, ik probeer zoveel mogelijk jouw natuurlijke model aan te houden. Er zal nooit te veel worden geëpileerd, hier geldt ook: ‘less is more’.

Vervolgens is het ook mogelijk om jouw wenkbrauwen te verven. We kijken samen welke koele en warme tinten het beste bij jouw gezicht past. Na het verven borstel ik de wenkbrauwen in vorm, eventueel kunnen we te lange wenkbrauwen haren nog bijknippen.

Tenslotte is er nog de optie om een make-up advies te krijgen. Hierbij maak ik jouw wenkbrauwen helemaal af en geef ik je handige tips mee hoe je thuis zelf aan de slag kunt voor hetzelfde resultaat. Je verlaat de salon met prachtige wenkbrauwen die jouw uitstraling versterken. Ongeacht of je kiest voor het make-up advies, je stapt altijd de deur uit met prachtige, mooi gevormde wenkbrauwen. Maak dus snel een afspraak en kom langs.

Infralash is geschikt voor iedereen die:
– geen of nauwelijks make-up draagt
– een (zichtbaar) vollere wimperrand wil hebben
– geen uitgelopen eyeliners meer wil hebben
– bril- en/of lenzen draagt
– ‘s morgens meer tijd wil overhouden
– er elk moment van de dag goed uit wil zien

Daarnaast is Infralash geschikt voor:

– alle leeftijden
– alle huidtypes
– sporters en sauna/zwemliefhebbers

Voor het beste resultaat zijn er twee Infralash-behandelingen nodig.

  Resultaat

  1,5 – 3

  jaren.

  De voordelen van infralash /deepliner

  Natuurlijk en fijn

  Langdurig resultaat

  Tijdbesparing

  Water-en veeg bestendig

  Gevoelige ogen

  Professionele behandeling 

  Maak een afspraak

  Wil je meer weten, heb je vragen of wil je een afspraak maken? Dan kun je altijd contact opnemen met onze salon. Voorafgaand aan de behandeling nemen wij uitgebreid de tijd voor een intake. Hierin bespreken we je wensen en welke behandeling daarbij het beste past. Dit kost eenmalig €50,-. Besluit je na de intake om de behandeling door te zetten dan wordt dit verrekend met de prijs!