fbpx

Wenkbrauwen

Behandeling

Wenkbrauwen maken jou uniek.
Het vormt jouw gezicht en laat jouw uitstraling zien.

Iedereen heeft een eigen vorm en expressie, aan mij is de taak om ervoor te zorgen
dat jouw wenkbrauwen in balans zijn met de juiste lengte, vorm en dikte.
Ik neem uitgebreid de tijd om jouw wenkbrauwen te bestuderen en ga dan aan de slag.

Als jouw wenkbrauwen in shape zijn, straal je meer zelfvertrouwen uit!

Werkwijze

De behandeling start met een adviesgesprek gevolgd door een gezichtsanalyse. Hierbij bestudeer ik de vorm en het model van jouw gezicht en wenkbrauwen. Op basis van deze gezichtsanalyse krijg je een passend advies voor jouw gezichtsvorm. Ongewenste haartjes worden verwijderd, ik probeer zoveel mogelijk jouw natuurlijke model aan te houden. Er zal nooit te veel worden geëpileerd, hier geldt ook: ‘less is more’.

Vervolgens is het ook mogelijk om jouw wenkbrauwen te verven. We kijken samen welke koele en warme tinten het beste bij jouw gezicht past. Na het verven borstel ik de wenkbrauwen in vorm, eventueel kunnen we te lange wenkbrauwen haren nog bijknippen.

Tenslotte is er nog de optie om een make-up advies te krijgen. Hierbij maak ik jouw wenkbrauwen helemaal af en geef ik je handige tips mee hoe je thuis zelf aan de slag kunt voor hetzelfde resultaat. Je verlaat de salon met prachtige wenkbrauwen die jouw uitstraling versterken. Ongeacht of je kiest voor het make-up advies, je stapt altijd de deur uit met prachtige, mooi gevormde wenkbrauwen. Maak dus snel een afspraak en kom langs.

Naverzorging

  • Na een waxbehandeling 24 uur geen zon, sauna en scrub!
  • Na een wax behandeling geen make-up aanbrengen.
  • Raak de huid rondom wenkbrauwen niet aan om puistjes te voorkomen.
  • Als waxen op dit moment geen optie is voor je, dan is threading en of epileren beste manier om ongewenste haartjes te verwijderen.

Resultaat

2 – 3

weken.

VOOR GEWELDIGE WENKBRAUWEN VOLG DEZE TRICKS:

Wil je graag vollere wenkbrauwen? Bijvoorbeeld als je van jezelf dunne wenkbrauwen hebt. Een wenkbrauwserum doet echt wonderen! Vraag aan de wenkbrauwspecialiste welk serum het beste resultaat zal opleveren voor jouw wenkbrauwen.

ADVIES

De wenkbrauwcyclus is 4-6 weken. De haartjes die je dus 3 weken geleden eruit hebt geplukt, komen in week 4 tot 6 weer terug. Het advies is daarom om elke 4-6 weken jouw wenkbrauwen bij te laten werken, dit zorgt voor het beste resultaat.

Henna of Verf

Wist je dat er een verschil zit tussen henna en gewone verf?
Het grote verschil is dat henna zowel op de huid als op de haren blijft zitten. Hierdoor heb je langer plezier van jouw gekleurde wenkbrauwen.

Op de huid blijft het zo’n 5 tot 10 dagen zitten en op de haartjes 5-6 weken. Waarbij gewone verf alleen op de haren blijft zitten, gemiddeld ook zo’n 5-6 weken.

Als je een afspraak maakt, kan onze specialiste er natuurlijk nog veel meer over vertellen.