fbpx

Het E-book: Connection & Perfection

Het E-book: Connection & Perfection

 

99,00 excl. BTW

Zorg ervoor dat jij dé expert wordt in de wenkbrauwbranche en al jouw klanten meer dan tevreden de deur uitlopen! Met dit e-book leer ik je hoe je een goed intakegesprek voert, waar je op moet letten bij je intakes en hoe je kunt zorgen voor vervolgafspraken en meer productverkopen!

Schaf het e-book nu aan voor € 17,- excl. BTW

Additional information

Titel

Het e-book: Connection & Perfection

Paginas

49 paginas

Product Type

e-book

Loop jij ook tegen de volgende zaken aan?

✓  Je vindt het lastig om een goed intakegesprek te voeren waardoor je soms niet tot het beste resultaat komt.

✓  Klanten zijn niet tevreden omdat ze wenkbrauwen willen die niet bij hun gezicht passen en jij hen die niet kunt geven.

✓  Je vindt het lastig om eerlijk te zijn tegen je klant over wat wel of niet bij haar past. Met als risico dat ze de deur uit gaat met wenkbrauwen die niet goed staan.

✓  Je weet niet precies wat contra indicaties zijn en hoe je daarmee omgaat.

✓  Je weet niet hoe je met verschillende type klanten om kunt gaan.

✓  Je klanten komen niet altijd terug.

✓  Het lukt je niet om producten aan je klanten te verkopen.

 

Met al deze zaken ga ik je helpen in mijn e-book!

Schaf het e-book nu aan voor €17,- ex. btw.

Wat ga je leren met dit e-book?

De volgende onderdelen komen aan bod:

Je leert hoe je een goed intakegesprek voert. Zodat je de juiste vragen kunt stellen met als resultaat dat je écht een goed gesprek voert met je klant. Zo leer je de klant goed kennen en durf je door te vragen om achter de verwachtingen en wensen van jouw klanten te komen.

Ook ga ik je leren hoe je eerlijke feedback geeft aan je klant zodat je ze goed kunt uitleggen waarom een bepaalde stijl wenkbrauw bijvoorbeeld wel of juist niet bij hen past.

Op basis van verschillende type klanten leer ik hoe je met hen in de praktijk omgaat en hoe je ervoor zorgt dat al deze verschillende klanten tevreden de deur uit gaan.

Ik leer je alles over de verschillende type wenkbrauwen.

Je krijgt ideeën over hoe je jouw werk op een goede wijze kunt presenteren aan je klant.
Inclusief make up die je adviseert én die je daarna leert te verkopen aan je klanten.

Ik leer je alles over contra-indicaties & hoe je hiermee omgaat.

En tot slot vertel ik je alles over hoe je ervoor zorgt dat je met iedere klant meteen een vervolgafspraak maakt & hoe je producten aan hen adviseert en verkoopt!

Kortom ik leer je hoe je écht een expert wordt in je vak én hoe je jouw omzet gaat verhogen.

daarnaast krijg je als extra bonus mijn intakeformulier zodat je voor jouw praktijk ook een goed intakeformulier hebt.

Bestel het e-book

Voor wie is dit e-book?

Dit e-book is voor jou als je al ervaring hebt met wenkbrauwstyling. Heb jij je eigen browstudio of werk je als schoonheidsspecialist? Dan is dit e-book zeker iets voor jou! Je gaat leren hoe je klanten blij de deur uit gaan, je weet hoe je met contra-indicaties om kunt gaan en hoe je ervoor zorgt dat je klanten weer bij je terugkomen voor een vervolgafspraak. Ook als je net begint als wenkbrauwspecialiste is het e-book een aanrader: want dan pak je het vanaf het begin meteen goed aan.

Over Thao

Ik ben Thao, eigenaresse van Filibrow en alweer meer dan 10 jaar actief als wenkbrauwexpert. Ik blijf mezelf ontwikkelen en heb veel expertise opgedaan. Daarnaast leid ik specialisten op om dé expert in hun vak te worden. Omdat klanten steeds kritischer worden, mede door social media, droom ik al heel lang over het uitgeven van een e-book voor specialisten. Ik ben niet alleen visueel ingesteld waardoor ik de meest passende wenkbrauwvormen bij klanten aanbreng, maar kijk en luister vooral ook naar de persoon achter de wenkbrauw. Juist door die connectie te maken met de klant, weet ik de juiste energie in mijn werk te leggen. En al deze kennis en ervaring draag ik aan jou over met dit e-book.