fbpx

My Story

Mijn naam is Thao

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op de website van fili BROW. Ik ben Thao, oprichtster en verfijnd beauty liefhebber. Afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste in 2011 en ook al jaren actief in de beauty-industrie. Al tijdens mijn opleiding vond ik het onderdeel ‘wenkbrauwen’ heel spannend om mee te werken. Iedereen heeft een eigen vorm, kleur en structuur van zijn of haar wenkbrauwen en ik vind het zo fantastisch om hiermee aan de slag te gaan. Elke klant krijgt dan ook een persoonlijke behandeling en ik ga graag aan de slag om een krachtige uitstraling neer te zetten. Zo creëer ik een model dat echt past bij jou!

Misschien denk je: dit verhaal komt me bekend voor? Dat zou heel goed kunnen! fili BROW was namelijk voorheen The Brow Bar Rotterdam. En we gaan met nieuwe frisse energie door als fili BROW, maar natuurlijk wel met dezelfde kwaliteit, service en fijne producten die je van ons gewend bent. Kom gerust eens langs en ervaar het zelf! 

Thao Quach - fili BROW

Geen gehandicap, maar een uitdaging

Ik ben doof geboren, zoals je misschien wel begrijpt maakt dit communiceren soms wat lastiger. Ik heb dit nooit ervaren als een beperking wat mij tegenhoudt in mijn werk. Integendeel, ik heb mijn eigen tactiek ontwikkeld en hiervan mijn specialiteit gemaakt. Ik heb een aantal jaar ervaring opgedaan bij Mrs. Highbrow en mij ondertussen ontzettend verdiept in wenkbrauwen via cursussen en filmpjes. En toen wist ik het zeker. Ik wilde voor mezelf aan de slag! Ik heb mijn doofheid omgezet in mijn kracht en hier mijn USP van gemaakt.

Een les die ik iedereen wil meegeven: laat je nooit tegenhouden omdat iets of iemand zegt dat je het niet kan!

De kunst van wenkbrauwen en wimpers

De ogen zijn onderdeel van ons uiterlijk, ze geven je uitstraling en maken het gezicht af. Wenkbrauwen geven het gezicht uitdrukking en karakter, voeg daar nog een paar mooie, volle wimpers aan toe en je hebt het complete plaatje! Ik neem dan ook altijd uitgebreid de tijd om mijn klanten te bestuderen en op basis daarvan ga ik aan de slag. Zo word jij de beste versie van jezelf en jouw wenkbrauwen en wimpers dragen daaraan bij. Het is ook mogelijk om jouw haargroei te stimuleren met een haargroei-plan. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met threading, waxing en browstyling en ik deel mijn passie met veel liefde met jou in onze fili BROW studio!

We don’t believe in one-shape-fits-all

we define your brows

unique just like your fingerprints